Lokacioni

Capital Hill Residence – është duke u ndërtuar në zonën me planin rregullues Prishtinën e Re – Zona Qendër, përkatësisht në kodrën e rrugës Don Shtjefen Kurti ku përveç pamjes panaromike të kryeqytetit për një kohë shumë të shkurtër do të jetë zona më e madhe për shfrytëzime shoqërore si Shkolla, Qendra të Kujdesit për Fëmijë, Qendra të Kujdesit Shëndetësor, Objekte Qeveritare – Presidenca, Ministritë dhe Pallati i Drejtësisë si dhe Objekte për Shërbime Komunale, Parqe Publike, Gjelbërim i lartë dhe i ulët, Lojëra dhe Rekreacion publik dhe Qendra sportive të hapura.

Stacioni i autobusëve

11min / 3.7km

QKUK

8min / 2.7km

Qendra

12min / 4.2km

Parku i qytetit

12min / 4km

Univeriteti i Prishtinës

7min / 2.8km

aktivHome

18min / 8.1km

Compare listings

Compare