Dritaret

Capital Hill Residence

schueco_living_md_s_02-1

3 shtresa

amfenster_schueco-living

Profil

i prodhuar në Gjermani

88mm

Thellësia e instalimit (mm)

Dritaret në Capital Hill Residence do ta bëjnë banesën tuaj të rehatshme, të sigurt dhe me efikasitet energjetik. Nëpërmjet më shumë se 50 viteve përvojë në prodhimin e profileve PVC dhe një sistemi unik të guarnicionit EPDM, dritaret ruajnë vetitë e tyre gjatë gjithë jetës së tyre. Megjithatë, falë paletës së vetme të ngjyrave të metalizuara AutomotiveFinish në botë, dritaret në profilet Schüco bëjnë zgjedhjen më të mirë edhe për ju.

ch7
Capital Hill Residence
Kursim në kostot e ngrohjes
Konstruksioni i projektuar në mënyrë perfekte, me shtatë dhoma, i profileve Schüco LivIng 82 MD siguron rehati të përshtatshme termike në shtëpi. Profilet e kornizës së dritareve me shtatë dhoma garantojnë izolim termik edhe në ndërtesa pasive.
Një oaz heshtjeje dhe paqeje
Një sistem profili plastik me shumë dhoma dhe teknologjia inovative e vulosjes EPDM e kombinuar me xham mbrojtës ndaj zhurmës sigurojnë izolim të shkëlqyer të zërit deri në 47 dB. Më në fund do të ndiheni rehat në banesën tuaj pasi zhurma nga rruga, për shembull, do të jetë një gjë e së kaluarës.
Cilësi prej vitesh
Dritaret e profilit Schüco LivIng janë një investim i shkëlqyer në të ardhmen. Bazuar në përvojën 50 vjeçare në prodhimin e dritareve PVC, materialet janë rezistente ndaj kushteve të motit afatgjatë. Guarnicionet plastike EPDM garantojnë ngushtësi gjatë gjithë jetës së dritareve.
Siguria
Dritaret Schüco LivIng rrisin ndjenjën e sigurisë dhe e bëjnë më të vështirë për hajdutët për shkak të përdorimit të teknologjive të avancuara (përdorimi i materialit PVC me ndikim të lartë që shfaq rezistencë të shtuar dhe mundëson ferrulat e ngulitura thellë).
Ngjyrosje unike
Teknologjia ekskluzive Schüco AutomotiveFinish mundëson prodhimin e kornizave të dritareve dhe dyerve duke përfshirë veshjen e metalizuar dhe siguron cilësinë që njihet vetëm si pjesë e industrisë së automobilave.

Compare listings

Compare