Capital Hill Residence

Capital Hill – është rezidencë me apartamente në kodren e Prishtinës së Re me hapësira banimi kolektive me ambiente të përbashkëta, ku secili banor ka apartamentin e tij por ka dhe kopshte, zona sociale, parking, park lodrash, hapësira gjelbëruese, pamje panoramike te Prishtinës dhe madje edhe qendrën e fitnesit dhe lobin. Udhëtimi ynë ka qenë i mrekullueshëm, nga të jetuarit në një ekonomi të përbashkët te investimi në ndërtimin e projektit tonë të banimit – ne jemi të ngazëllyer që po nisim Capital Hill Residence sepse jeta rifillon aty.

real-estate-dimensions-map
Sipërfaqja

5000+m²

landmark-volcano
Pamja

Panoramike e Prishtinës

armchair-modern-2
Kate

11

light-mode-dark-light
Dritë

Natyrale

renewable-energy-battery-charge-1
Parqe

dhe gjelbërim

Biznesi

Lokale afariste

renewable-energy-charging
Nxemje

efiqiente

sofa-double
Dhoma dite

100+

bathroom-tub-person
Qendra rekreative

Fitnes

Kulme

të rrafshëta

KËRKO BANESAT

Lokacioni

Capital Hill – është duke u ndërtuar në zonën me planin rregullues Prishtinën e Re – Zona Qendër, përkatësisht në kodrën e rrugës Don Shtjefen Kurti e cila për një kohë shumë të shkurtër do të jetë një nga zonat më të mëdha për shfrytëzime shoqërore si Shkolla, Qendra të Kujdesit për Fëmijë, Qendra të Kujdesit Shëndetësor, Objekte Qeveritare – Presidenca, Ministritë dhe Pallati i Drejtësisë si dhe Objekte për Shërbime Komunale, Parqe Publike, Gjelbërim i lartë dhe i ulët, Lojëra dhe Rekreacion publik dhe Qendra sportive të hapura.

Stacioni i autobusëve

11min / 3.7km

QKUK

8min / 2.7km

Qendra

12min / 4.2km

Parku i qytetit

12min / 4km

Univeriteti i Prishtinës

7min / 2.8km

aktivHome

18min / 8.1km

Compare listings

Compare